SLAVÍME 5. NAROZENINY! Sleva 15% na vše s kódem "NAROZENINY"

3letá cesta Emiimio k šití kvalitních výbaviček pro miminka

Emiimio šije už 3 roky výbavičky pro miminka

Přesně před 3 roky vznikla značka Emiimio. O té doby šijeme s láskou a respektem k vám i vašemu miminku. Začalo to hnízdečkem pro kamarádku a vzápětí hračkou Smyslový muchláček Ušáček. Dnes už šijeme i pro maminky. Těší nás, že jsme při tak důležitém okamžiku vaší rodiny, jako je narození miminka. Je to pro nás čest, ale i veliká zodpovědnost. Proto věnujeme svým výrobkům maximální péči od výběru látek a barevných kombinací, až po zpracování a příjemný servis.

Vydejme se na chvíli do historie značky Emiimio

Trochu jsme vyzpovídali zakladatelku Emiimio, Romanu Lánskou, a tak vám teď můžeme vyprávět, jak to celé začalo.

„Vám, co nechcete odpočívat u čtení příběhu radíme, abyste srolovali na konec článku a rovnou si vyzvedli narozeninovou slevu na Emiimio.cz.

 

Je rok 2019, Romana zrovna finišuje diplomku, chystá se na státnice a je na mateřské dovolené se svou dcerou Emičkou. Tvrdí, že její podnikání vzniklo úplně neplánovaně, ale vzápětí přiznává, že ji to k němu táhlo snad vždycky. Ještě před porodem si naplánovala, že si pořídí šicí stroj a naučí se šít, prostě se chtěla naučit něco nového. Takže zbystřete – Romana před vznikem Emiimio vůbec šít neuměla. Své kreativní dovednosti ale trénovala už v dětství, kdy tvořila keramiku a chodila na výtvarné kroužky.

IMG_6344-1

Od šití smyslových hraček k výbavičce do postýlky

Vraťme se k 6měsíční Emičce a Romaně, která má velké sny, ale zkušenosti nula. Plán zněl jasně, šít smyslové hračky pro miminka. (Víme, jak to dopadlo, ale došlo i na ty hračky.) Všechno bylo nachystané a dokonce byly hotové i přípravné práce, jako je vymýšlení střihu, výběr barev i vzorů a nastříhání látky. Jenže člověk míní, život mění.

Příchod miminka dokáže změnit život

Romanině kamarádce se narodilo miminko a nadšená švadlenka Romana se pustila do šití hnízdečka pro kamarádku. Nečekaně se povedlo na první pokus a bylo rozhodnuto, i když to Romana ještě nevěděla. Z radosti se pustila do šití dalších hnízdeček a naštěstí nezapomněla o svém úspěchu říct kamarádkám. Dokázala je nadchnout tak, že si u ní hned objednaly další věci a pak už to šlo samo.

 

Designové a praktické výbavičky a doplňky pro miminka

Původně nevinný nápad: „Udělám si galerii výrobků na Instagramu a pojmenuji ji Emiimio.“ vedl až k tomu, jak znáte Emiimio dnes. První příspěvek z 10. 4. 2019 to všechno odstartoval. Díky tomu dnes Emiimio slaví 3 roky a my jsme rádi, že můžete slavit s námi.

 

Narozeninová sleva je pro vás připravená

Moc nás těší, že jste s námi a podporovali jste nás v nelehkých začátcích. Teď rádi podpoříme my vás.

 

Objednejte si ve dnech od neděle 10. 4. do středy 13. 4. 2022 cokoliv z nabídky na e-shopu Emiimio.cz, zadejte v košíku slevový kód "NAROZENINY10" a dostanete od nás, narozeninovou slevu 10 % na celý nákup.

 

Víte proč nakoupit zrovna na Emiimio.cz?

  • Používáme pouze prémiové materiály s atesty a certifikáty.
  • Každému výrobku věnujeme maximální péči.
  • Zakládáme si na kvalitním ručním zpracování.
  • Máme naše jedinečné autorské designy.
  • Pečlivě vybíráme barevné kombinace látek.

 

Tým Emiimio tvoří mámy. Chápeme jedinečnost každého miminka a sny každé maminky. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli. Když vám něco vrtá hlavou, napište nám na e-mail info@emiimio.cz a také sledujte náš Facebook i Instagram.

 

Příště se můžete těšit na článek o tom, jak to bylo s Emiimio dál od zveřejnění prvního příspěvku na Instagramu. Když se rozhodnete odebírat náš newsletter, dáme vám o novém článku vždycky vědět e-mailem.

 

S respektem k vám i vašemu miminku

Romana a tým Emiimio

Zpět do obchodu