Vznik a růst e-shopu Emiimio.cz byl náročný i krásný zároveň

Vznik a růst e-shopu Emiimio.cz byl náročný i krásný zároveň

Emiimio roste stejně jako děti. Rychle a neustále. Od vzniku značky k dnešním dnům uplynuly pouhé 3 roky. Stalo se toho opravdu hodně, ale stále jsme lokální značkou, které jde především o kvalitu. Naše hnízdečka a výbavičky pro miminka už používají maminky z celé republiky a jsou nám věrné, i když děti povyrostou. Máme na e-shopu dětské oblečení, doplňky a dokonce i pár kousků pro nastávající maminky.

 

Sledovali jste příběh Emiimio v přímém přenosu a myslíte, že víte, jak to všechno bylo? Můžete si rovnou na konci článku přečíst o našich rostoucích softshellových kalhotách. Softshell je totiž materiál, který milují děti i maminky a my vám povíme proč.

 

Jak si značka Emiimio našla cestu na svět

V minulém článku jsme datem 10. 4. 2019 končili, dnes jím začínáme. Byl to den, kdy Romana Lánská zveřejnila první příspěvek na Instagramu Emiimio. Práskla na sebe, že doma pro radost i pro kamarádky šije hnízdečka pro miminka. Rozhodně tehdy nečekala, že si u ní za pár dní někdo objedná celou výbavičku pro miminko a tím odstartuje opravdové podnikání.

První příspěvek emiimio na instagramu

První příspěvek emiimio na instagramu

První příspěvky na instagramu

S první objednávkou přišel strach

Vůbec to nečekala, dokonce uvažovala, že první objednávku odmítne. Sama říká: „Pamatuji si, jak jsem byla vystresovaná a měla sto chutí to odmítnout. Bála jsem se, že to nezvládnu. Vždyť jsem to nikdy nešila… Ale vzala jsem to jako výzvu a pustila se do toho.“ Protože už za sebou pár pokusů pro kamarádky měla, dopadlo to všechno výborně a objednávek začalo přibývat. Tréninkem a praxí vylepšovala Romana své dovednosti. Instagram Emiimio se rozrůstal o další a další překrásné výbavičky.

 První ušitá výbavička emiimio

První zhotovená výbavička do postýlky

Velký zájem o výbavičky od Emiimio si vyžádal noční směny

Přibývalo objednávek, komunikace na Instagramu byla nepřehledná a Romana přestávala stíhat šít. Přišel čas na první posilu do týmu. Kamarádka po nocích stříhala, Romana šila, její manžel pomáhal balit a vozil objednávky do Zásilkovny. Nakonec přišla na řadu první pomoc externí švadlenky a další růst. I když to bylo náročné období, byla to paráda. Romaně se začal plnit její sen – může pomáhat ženám v jejich jedinečných chvílích, jakou narození miminka jistě je a navíc dává práci místním ženám.

 

Když jsou doma krabice všude, je čas najít si nové prostory

Nastala chvíle, kdy to u Romany doma vypadalo, jako krabicové království plné látek, hotových výbaviček i rozdělaných zakázek. Takhle to dál nešlo. Vše muselo z domu. V říjnu 2020 pronajala prostor pro dílnu, kam se všechno pohodlně a přehledně vešlo. Najednou měla dílnu, střihárnu, sklad látek, sklad hotových výrobků i expediční prostor. To, co chybělo k dokonalosti byl už jen e-shop Emiimio.cz.

 

E-shop Emiimio.cz vznikl na koleni

Už od února 2020 Romana na svém e-shopu Emiimio.cz pilně pracovala, jenže stavba e-shopu nějakou chvíli trvá. Mezi šitím, starostí o celý obchod i péčí o malou Emičku se jí e-shop Emiimio.cz podařilo spustit 9. 11. 2020. Najednou se z objednávek ve zprávách na Instagramu stal přehledný a organizovaný systém. Přišlo obrovské ulehčení práce, byl to ohromný skok kupředu a začátek nové etapy.

 

Ideální kalhoty na jaro a podzim? Softshell je jasná volba

Vpřed jdou i vaše děti, rostou, učí se sedět, chodit a zažívají svá poprvé. Věříme, že při všech těch nových zážitcích, by se děti měly cítit příjemně a pohodlně. My k tomu můžeme přispět tím, že vaše děti oblékneme do kvalitních materiálů a otestovaných střihů, ve kterých budou moct s radostí objevovat svět a růst. Například v našich rostoucích softshellových kalhotách nešlápnete vedle. Když s nimi skončí vaše zlatíčka v louži od jarního deště, rychle je zase usušíte.

Softshellové kalhoty přežijí i malé lezce

Vyzkoušené je máme i u dětí, které se ještě lezou nebo se učí chodit. Softshell je výbornou volbou na toto učící období, protože ho děti hned tak neprodřou – takže nebudete muset zašívat díry na kolenech. Navíc je teplejší a méně profoukne než běžná teplákovina. Můžete v něm vyrazit ven i v chladnějších dnech. Prohlédněte si naši nabídku softshellových kalhot na e-shopu.

 Jarní softshellové kalhoty emiimio

Jarní softshellové kalhoty

 

Tým Emiimio tvoří mámy. Chápeme jedinečnost každého miminka a sny každé maminky. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli. Když vám něco vrtá hlavou, napište nám na e-mail info@emiimio.cz a také sledujte náš Facebook i Instagram.

 

Aby vám neutekl žádný nový článek, přihlaste se k odběru newsletteru na našem webu a my vám dáme o novém článku vždy vědět e-mailem.

 

S respektem k vám i vašemu miminku

Romana a tým Emiimio

Zpět do obchodu