Nepromokavé cestovní sady využijete po celý rok

Léto klepe na dveře a čas letních výletů s dětmi a především dovolených se blíží. Abychom vám v tom příjemném letním shonu i odpočinku trochu ulehčili péči o děti a miminka a pomohli s balením, máme pro vás praktické nepromokavé cestovní sady v překrásných designech. A navíc jako novinku máme Velké tašky pro maminky, které jsou naprostým must-have nejen pro léto. Taška, kterou využijete na tisíc způsobů. 

 

S nepromokavými cestovními sadami na nic nezapomenete

Děti a miminka především potřebují spoustu drobností pro každodenní péči. Nejvíc to jistě pocítíte při balení na dovolenou, výlet nebo návštěvu příbuzných. Jedna věc je naplánovat dovolenou, ta druhá sbalit všechno potřebné do miniaturních cestovních rozměrů a především na nic nezapomenout. Když máte po ruce praktický plenkovník doplněný cestovními taštičkami, na nic nezapomenete! Do sortimentu jsme také letos přidali velkou nepromokavou tašku, do které se pohodlně sbalíte na víkend.

V létě je přeci krásně, tak na co nepromokavé sady?

Proč dvojitý nepromokavý materiál? Známe to všechny – vylité pití, otevřený opalovací krém nebo mastička – čím lépe budete mít všechno zorganizováno, tím méně stresu a nehod na cestách zažijete. Navíc do velké nepromokavé tašky můžete sbalit plavky, vlhké ručníky z pláže nebo z plavání a nemusíte mít obavy o mokré sedadlo aut nebo otisk na šatech. A ani letní přeháňka vás s nepromokavou sadou nezaskočí! Když s sebou nosíte nepromokavou výbavu, nezastaví vás ani nepřízeň počasí nebo chybějící přebalovací koutek. Nepromokavou přebalovací podložku rozložíte kdekoliv a miminko bude v suchu. V klidu přebalíte, protože v prostorném a přehledném plenkovníku najdete všechno potřebné po ruce. A kdyby se nakonec přeci jen něco přihodilo, všechny doklady můžete uspořádat do nepromokavého obalu na očkovací průkaz a další doklady.  

Jaké kousky tvoří nepromokavé cestovní sady od Emiimio?

 

Velká a malá taštička (27×25 cm a 22×15 cm) slouží pro všechny nezbytnosti ať už pro vás, nebo miminko. Oběma jsme ušili prostorné dno, takže se do nich vejde opravdu hodně. Obě mají praktické poutko a designové logo z koženky. Ve velké taštičce najdete navíc velkou kapsu.

Plenkovník (28×42 cm) pojme do svých šesti kapes vše, co miminko potřebuje, aby mělo zadeček v suchu a pohodlí. Schováte tam plenky, vlhčené ubrousky, krém na zadeček, klip na dudlík, náhradní oblečení a naši vymazlenou přebalovací podložku. Plenkovník je ušitý z dvojitého, nepromokavého materiálu, který je omyvatelný. Po jakékoli nehodě snadno uklidíte stopy. Zapíná se na gumičku, takže ho můžete maximálně zaplnit a vždy se přizpůsobí.

Obal na očkovací průkaz (10×15 cm) je třešnička na dortu celé sady. V čekárně u doktora vás budou míjet obdivné pohledy dalších maminek za to, jak skvěle jste s miminkem sladěná. A v obalu najdete další kapsičky na zubní průkaz, kartičku zdravotní pojišťovny či recepty. Zapíná se na gumičku stejně jako plenkovník a přebalovací podložka a využijete ji klidně i na těhotěnský průkaz, než se miminko narodí.

Přebalovací podložka má rozměry 62×43 cm (14×16 cm složená) a ušili jsme ji z barevné nepromokavé látky a bavlněného froté s nepropustnou membránou. Jedna strana podložky odolá téměř všem živlům a druhá bude vždy měkká a jemná k zadečku vašeho miminka.

Velká cestovní taška pro maminky je novinkou roku 2023. Praktická, nepromokavá a obrovská. Sbalíte se do ní na víkend, vezmete ji na pláž nebo třeba do porodnice. A bez potíží ji připnete i na kočárek.

 

Na design a praktičnost nepromokavých pomocníků klademe v Emiimio velký důraz

Všechny jednotlivé kousky nepromokavé cestovní sady jsou snadno uzavíratelné. Plenkovník, cestovní přebalovací podložka a očkovací průkaz uzavírá pevná gumička. Taštičky i velká taška jsou na zip, který je kvalitní. Vždy jsme vymýšleli design jednotlivých kousků tak, abyste se do nich rychle dostali, ale nic z nich neztráceli. Nepromokavá látka nepustí vlhkost dovnitř a navíc ji stačí otřít navlhčeným hadříkem, když se ušpiní. Jednoduše stačí rychlá a jednoduchá údržba.

Také se nemůžete rozhodnout, která z nepromokavých látek je hezčí?

Naše nepromokavé sady šijeme z pečlivě vybíraných vzorů, aby vám ladily k celému zbytku výbavičky. Řada z nich jsou dokonce látky autorské, které nenajdete nikde jinde. Už jste si někdy prohlíželi látku s názvem snítky blaha, terrazzo nebo jasmín? Vybírejte pečlivě. Nepromokavá cestovní sada vás bude provázet každým dnem, ať už ji budete používat doma nebo na cestách.

PROHLÉDNOUT CESTOVNÍ SADY

Nechte se inspirovat vašimi bestsellery!

cestovní sady článek

Medvědi

Cestovní sada
cestovní sady článek

Barevné kapradí

Cestovní sada
cestovní sady článek

Husy

Cestovní sada
cestovní sady článek

Černá

Velká taška pro maminky
cestovní sady článek

Terrazo

Velká taška pro maminky
cestovní sady článek

Hořčicová

Velká taška pro maminky
cestovní sady článek

Tým Emiimio tvoří mámy.

Chápeme jedinečnost každého miminka a sny každé maminky. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli. Když vám něco vrtá hlavou, napište nám na e-mail info@emiimio.cz a také sledujte náš Instagram. Aby vám neutekl žádný nový článek, přihlaste se k odběru Newsletteru na našem webu a my vám dáme o novém článku vždy vědět e-mailem.
S respektem k vám i vašemu miminku Romana a tým Emiimio
Zpět do obchodu