Tipy na vánoční dárky nejen pro maminky

Řešíte každoroční dilema, o co si říct k Vánocům? Máte ve svém okolí těhotnou kamarádku nebo maminku s malými dětmi a nevíte, co smysluplného darovat na Vánoce? Babičky se neustále ptají, co mají nadělit Vašim dětem pod stromeček? Nechcete svoji domácnost zahlcovat dalšími nepotřebnými věcmi a hračkami pro děti? Napište si Ježíškovi o praktické dárky, které Vám usnadní péči o Vaše miminko.

Přinášíme vám několik tipů na vánoční dárky z naší malé lokální dílny, kterými zaručeně vykouzlíte úsměv a radost pod stromečkem. 

Dárky pro nastávající maminku

Máte ve svém okolí kamarádku či sestru v očekávání, pro kterou hledáte praktický a originální dárek, který maminka i miminko opravu využijí? Připravili jsme pro Vás krásné dárkové balíčky roztomilosti, které rozhodně potěší každou nastávající maminku. Těhotnou ženu určitě potěšíte i tak, že jí ulevíte od nepohodlí ve spánku a darujete těhotenský polštář, který později využije i jako kojicí polštář. Vzít si ho může i do porodnice, kam se jí kromě toho bude hodit naše velká taška pro maminky, do které sbalí všechny věci, které potřebuje a navíc ji později může využít jako přebalovací tašku na kočárek. A drobným tipem na dárek může být i obal na těhotenskou průkazku, který po porodu ochrání očkovací průkaz miminka. 

.
.
.

Dárky pro novopečenou maminku

Ve vašem okolí přišel na svět nový život, který si zaslouží tu největší péči a maximální komfort. Abychom miminkům příchod na svět co nejvíce usnadnili, šijeme pro ně pohodlnou výbavičku do postýlky, ve které se budou cítit doslova jako v bavlnce. A protože miminko v tom nejlepším případě buď jenom spinká, papá nebo se přebaluje, tak myslíme taky na maminky, abychom jim tyto činnosti maximálně ulehčili a zpříjemnili. 

V prvních týdnech a měsících vedou cesty k lékařům miminka velmi často. Ne vždy to bývá snadné a maminka v těchto situacích ocení praktický plenkovník s přebalovací podložkou. S těmito pomocníky budou přebalovací potřeby po ruce a přebalování mimo prostředí domova nebude stres. A stejně tak ocení i oblékání do praktického overalu, který má zip doslova od hlavy až k patě a převlékání je raz dva. 

.
.
.

Dárky pro miminko do 1 roku

Malé děti do jednoho roku dárky příliš nevnímají, mnohem více je zajímá trhání balicího papíru a vánoční světýlka. Proto se můžete zaměřit na praktické dárky, které nezůstanou bez využití a udělají radost i mamince děťátka. 

S beránkovou dekou z přírodního BIO bavlněného beránka se bude vašemu miminku spát jako na obláčku! Je úžasně měkký, z prvotřídních přírodních materiálů a vybírat můžete z několika stylových barev s puntíky. Nadčasovým tipem na dárek je nepromokavá taštička, kterou šijeme ve dvou velikostech. Maminky kojenců je jistě využijí na lekcích plavání, kam bezpečně uloží mokré svršky. A taštičky budou měnit své využití každou chvíli – na náhradní oblečení či později do školky či školy. A maminka si je určitě ráda vypůjčí na cestách na kosmetiku či na svačinku.
Pokud chcete pořídit miminku věrného parťáka už od narození, mrkněte na smyslového muchláčka ušáčka. Je to krásný dárek, který bude rozvíjet smysly miminka, obzvláštní každou postýlku a vynikne na všech fotkách pro babičky. 

.
.
.

Dárky pro dítě od 1 roku

 Že děti o „měkouše“ nestojí? A co kdyby byly na mikině jejich oblíbení dinosauři? Takový kousek si budou samy rády oblékat a chlubit se jím ve školce. A Vám to třeba usnadní nervy při ranním oblékání. A nejen do školky, ale i na procházky v sychravém počasí jsou naprostým must-have softshellové kalhoty. Vaše ratolest si bude moci užívat hrátky i v dešti a vy se nebudete muset obávat, že prochladne, protože tento materiál skvěle tepelně izoluje. Zároveň je však prodyšný, takže se v něm dítko nepotí. Naše softshellové kalhoty jsou s vysokým pasem, pružnými náplety a mají speciální střih s minimem švů. Celý outfit doporučujeme doplnit stylovou čepicí s nákrčníkem – vybírat můžete z vaflové nebo GOTS kolekce.

Naše kousky jsou ušité z kvalitních materiálů s certifikáty pro nejmenší a tak tady rozhodně platí heslo: “pohodlí pro děti, radost pro Vás”. 

.
.
.

Dárky od Vás pro Vás

Každý rok se snažíte potěšit dárky ostatní, ale proč taky neudělat letos radost i sama sobě? Rozbalte si pod stromečkem nepromokavé taštičky – mají všestranné využití a nabízíme je ve mnoha decentních vzorech i barvách. Hodí se při cestování na sbalení kosmetiky, svačiny a na jiné potřebnosti, které my maminky neustále nosíme po ruce. A pokud patříte mezi ty mámy, které mrznou na hřišti zatímco si skvěle oblečené děti šťastně hrají, mrkněte na slušivé čelenky či čepice! Ty navíc můžete sladit i se zbytkem rodiny a sklízet obdiv okolí. #matchymatchy
A pokud se vám v následujícím roce poštěstí a vyrazíte s partnerem či kamarádkou na wellness víkend bez dětí, bude se vám náramně hodit naše Velká cestovní taška pro maminky. Je bezedná, s pevnými a širokými popruhy a spoustou vnitřních vychytávek.

.
.
.

Věděli jste, že:

fgdfg

Odeslání do 24 hodin

Víme, že se na věcičky už moc těšíte, a proto zboží skladem odesíláme nejčastěji hned do druhého dne!
fgdfg

Vánoční překvapení

Ke každé objednávce přibalíme ten nejvoňavější dáreček, který ještě více navodí do Vašeho domova vánoční atmosféru.
fgdfg

Česká výroba

Naše výrobky jsou ručně šité se vší pečlivostí a láskou v lokální české dílně.
fgdfg

Individuální přístup

Samy jsme mámy, a proto chápeme potřeby ostatních maminek a jejich miminek. Vše šijeme na základě zkušeností a produkty pečlivě testujeme na vlastních dětech.
 
emiimio-darek
Zpět do obchodu