S BIO bavlněným beránkem v teple po celou zimu

Očekáváte příchod svého miminka v zimních měsících? Nebo už doma malého človíčka máte a přemýšlíte, jak ho udržet v příjemném teple doma i venku? Vsaďte na produkty z BIO bavlněného beránka, který je pro malá miminka tou nejlepší volbou!

Udržet malé miminko v teple je pro každou maminku opravdu důležité. Tito malí drobečkové nejen že ještě nedokážou plně ovládat termoregulaci svého těla, navíc vám ani nepoví, zda jim je teplo nebo zima. Zcela tak závisejí na péči své matky a nejbližšího okolí. Naštěstí máme k dispozici mnoho skvělých materiálů, které je dokonale zahřejí, a jedním z nich je i BIO bavlněný beránek!

Co je to BIO bavlněný beránek?

BIO bavlněný beránek je látka vyrobená ze 100% nebělené BIO bavlny. Na omak je velmi jemná a hebká, má skvělé hřejivé vlastnosti a je navíc naprosto zdravotně nezávadná. Čím dalším vás ještě zaujme?

  • BIO 

Veškerá BIO bavlna pochází z organického zemědělství. Při jejím pěstování se nesmí používat pesticidy a chemická hnojiva. Oproti klasické bavlně tak neobsahuje žádné zbytky těchto nežádoucích látek, a je tak velmi šetrná i k té nejcitlivější dětské pokožce.  

  • Jemnost

Již na první dotek si vás získá svou jemností a nadýchaností. Oblečení a doplňky vyrobené z BIO bavlněného beránka tak dopřejí i novorozencům maximální pohodlí a měkkost

  • Hypoalergennost

Organické pěstování BIO bavlny, z níž je tento materiál vyroben, zajišťuje naprostou absenci škodlivých chemických látek, které by mohly vyvolat alergickou reakci na pokožce velmi citlivých dětí. Hypoalergenního BIO bavlněného beránka tak můžete bez obav použít i pro děti s ekzémem nebo kožními problémy.

  • Prodyšnost

Oblečení a doplňky z BIO bavlněného beránka umožňují pokožce miminka dýchat. Díky tomu se vaše děťátko nepřehřeje a nezpotí a zůstane vždy v příjemném teple. 

  • Snadná údržba

Oproti vlně a dalším materiálům, které jsou sice hřejivé, ale náročné na údržbu je BIO bavlněný beránek naprosto bezstarostný! Veškeré oblečení, doplňky a deky z tohoto materiálu totiž můžete prát v pračce na 30 °C při nízkých otáčkách. Pokud použijete i BIO prací prášek nebo mýdlovou vodu, bude oblečení vašeho miminka stále hypoalergenní. Jediné, co BIO bavlněný beránek nerad, je sušička a chemické bělení. Držte jej od toho dál a bude vám dlouho sloužit! 

  • Roztomilost

Dá se roztomilost považovat za vlastnost materiálu? My v Emiimio máme za to, že rozhodně ano! Vždyť právě tu nádhernou rozkošnost malých miminek všichni tak milujeme! Se smetanově bílou čepičkou, rukavičkami či capáčky z BIO bavlněného beránka bude tak i to vaše miminko naprosto k zulíbání! 

Něžně a hřejivě s beránkem z Emiimio

BIO bavlněného beránka jsme si v Emiimio zamilovali. Je to dokonalý materiál pro již nejmenší miminka, který je zejména v chladných zimních měsících udrží v teple a v dobré náladě. A abyste si měli z čeho vybírat, připravili jsme pro vás celou kolekci beránkového oblečení a doplňků.

.
.
.

 

Můžete tak své miminko potěšit dvouvrstvou beránkovou čepičkou s oušky, rukavičkami, nákrčníkem nebo capáčky vyrobenými ze 100% BIO bavlněného beránka.

Beránek pro spokojená a trendy miminka

Praktické vlastnosti BIO bavlněného beránka oceníte i v případě, že chcete pro své miminko oblečení a doplňky ve stylovém provedení a trendy barvách! Kromě oblečení ze 100% BIO bavlněného beránka totiž myslíme také na fajnšmekry, kteří se chtějí blýsknout i v kočárku. 

V naší nabídce tak najdete i čepice - ušanky, nákrčníky a deky, jejichž spodní vrstva je z hřejivého beránka a svrchní z designové 100% bavlny. Dokonalé spojení pro spokojená miminka! Co třeba originální čepice s puntíky v karamelové barvě, hořčicové nebo starorůžové? Nebo praktická a měkká deka s puntíky v béžové či modré, v níž se bude vašemu miminku spát jako na obláčku? 

.
.
.

Jak vidíte, udržet své miminko v teple není s beránkovým oblečením z Emiimio žádná věda! Vyberte si u nás praktické módní kousky s BIO bavlněným beránkem a vaše malá ovečka se vám odmění tím nejkrásnějším úsměvem! 

berankova-kolekce
Velice krásná čepička, malému je 6 týdnů, strašně dětem sluší, je teploučká, koupím mu i větší velikost, aby měl až bude větší.

Kateřina M.

berankova-kolekce
Naprostá spokojenost, 100% odpovídá obrázku, velikost jsem vzala o malinko větší a nelituji, protože ještě do ní doroste a teď na zimu v těch velkých mrazech dám pod to slabonkou na uši a paráda, Čepice je moc krásná, koupeno i s nákrčníkem stejně barvy a to samé, za mě opravdu super a mohu jen doporučit

Miroslava M.

berankova-kolekce
Krásná čepička, která jako málokterá drží, nepadá do očí a je z příjemného materiálu. 

Veronika P.

Zpět do obchodu