6+1 věcí, které o Emiimio možná nevíte

6+1 věcí, které o Emiimio možná nevíte

 

Oblečení se vždy nakupuje špatně, když si ho nemůžete osahat, vyzkoušet nebo přeměřit. U dětí je to trochu jednodušší, ale zase vás jistě zajímá kvalita materiálu i zpracování. Prostě nikdo nechce kupovat zajíce v pytli. My v Emiimio to víme a byl to jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli otevřít Showroom Emiimio v Nové Pace. Možná o nás ještě nevíte spoustu věcí, ale my vám je dneska prozradíme.

 

Mimochodem, v posledním článku jsme vám představili nové kolekce výbaviček i s autorským vzorem Emiimio. Vězte, že ho nemusíte číst, ale 100% musíte vidět ty krásné vzory.

 

1) Dramatické přípravy na otevření Showroomu Emiimio

Když jsme vám v předchozích článcích vyprávěli, jak značka Emiimio vznikla a jaké to bylo tvořit e-shop Emiimio, nezmínili jsme se o otevření Showroomu. Možná to bude znít, že si moc fandíme, ale my prostě víme, že jsou naše vzory látek na živo ještě hezčí a na dotek příjemnější než čekáte z fotek. Proto se Romana rozhodla k odvážnému kroku a 2 měsíce po porodu své druhé ratolesti se rozhodla otevřít Showroom v Nové Pace.

 

2) Všechno si můžete přijít vyzkoušet, přeměřit, okoukat a osahat

Kromě toho, že nás tedy můžete najít v kamenné prodejně a také si dojít vyzvednout zboží rovnou k nám, můžete náš sortiment okoukat, vymyslet si nejlepší barevné kombinace nebo přeměřit oblečení na dětičky. Šijeme ho vždy dost velké, aby dlouho vydrželo a reálně odpovídalo velikosti dítěte. Samozřejmě přijďte i s dětičkami, vchod do našeho showroomu je bezbariérový.

 

3) Jezdíme i k vám na trhy a festivaly

Neprodáváme jen na internetu v e-shopu nebo v kamenné prodejně. Narazit na nás můžete i na trzích, marketech, festivalech nebo veletrzích. Mezi naše oblíbené designové trhy patří například Mint Market, Dyzajn Market nebo Festival Mini v Praze. Určitě sledujte náš newsletter, Facebook nebo Instagram. Vždycky vám dáme vědět, když se budeme někam chystat.

 

Festival mini Emiimio 

4) Emiimio zůstává lokální malou značkou

Vždycky jsme si zakládali a nadále zakládáme na kvalitě. Přestože počet vašich objednávek roste, což nás moc těší, pracujeme pořád pečlivě a zodpovědně. Jsme stále lokální značkou, ve které mámy ručně šijí každý kousek do vaší výbavičky, oblečení nebo doplňku. Naše dílna je malá a rodinná. Během práce u nás vládne pohoda a dobrá nálada. Jednoduše platí: S chutí do toho a půl je hotovo.

 

5) Máte nějaká ocenění a certifikáty?

Ano i ne. Žádné ocenění náš e-shop ani showroomech zatím nezískal, ale zato bez certifikací bychom se neobešly. Certifikáty o nezávadnosti a bezpečnosti pro děti do 3 let mají naše látky, nitě a všechen materiál, který používáme. Konkrétně jde o certifikát OEKO-TEX Standard 100 třídy 1, což je ten nejpřísnější atest textilií na přítomnost škodlivých chemických látek a těžkých kovů. Třída 1 potom znamená, že se jedná o atest pro děti do 3 let. Bezpečnost, vysoká kvalita hotových výrobků a vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější. Víte, že na e-shopu máme 100 % kladných hodnocení od vás, spokojených zákazníků?

 

Oeko-text standard 100

 

6) Jak se dařilo Emiimio během kronavirových opatření?

Obecně určitě víte, že se dařilo všem e-shopům. To ale není to hlavní. My jsme se v době koronaviru teprve rozjížděli. Paradoxně značka Emiimio během této doby hodně vyrostla a také se rozrostla o spoustu nových produktů. Vysvětlení je jednoduché: Konečně na to byl čas. Všichni seděli doma a vlastně se ani nedalo dělat nic jiného. Romana právě tenhle čas využila, aby rozšířila svůj sortiment a posouvala značku Emiimio mílovými kroky kupředu.

 

+1) Proč byste měli nakoupit právě u Emiimio?

Všechny naše výrobky spojuje láska. Je to láska k šití ale i k dětem. Cítíme velikou odpovědnost za to, že provázíme vaše první chvíle s miminkem a pak s ním jdeme dál, když roste. Věnujeme maximum času tomu, aby bylo vše dokonale sladěné, designově vychytané, praktické ale i krásné a hlavně pohodlné a příjemné na dotek. Prostě používáme jen ty nejlepší materiály a s láskou z nich tvoříme to nejlepší co dokážeme.

 

Léto se blíží, je čas obléct kraťasy

Teď už snad víte o Emiimio pár nových informací. Ale to nejdůležitější z dnešního e-mailu ještě ne. V úterý 21. 6. 2022 začíná oficiálně léto a tak je potřeba zkrátit oblečení. Přesedlat z dlouhých rukávů na krátké a z dlouhých nohavic do kraťas. V našem e-shopu najdete spoustu krásných vzorů rostoucích kraťásků pro miminka i malé chodce. Výhodou je, že se do nich vejde plínka a stále zůstanou pohodlné. Objevte naše rostoucí kraťasy pumpky.

 

Tým Emiimio tvoří mámy. Chápeme jedinečnost každého miminka a sny každé maminky. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli. Když vám něco vrtá hlavou, napište nám na e-mail info@emiimio.cz a také sledujte náš Facebook i Instagram.

 

Aby vám neutekl žádný nový článek, přihlaste se k odběru Newsletteru na našem webu a my vám dáme o novém článku vždy vědět e-mailem.

 

S respektem k vám i vašemu miminku

Romana a tým Emiimio

Zpět do obchodu